Hovedside
Air Service
Tjenester
Kontakter
Nyheter
Linker
Book selv
NOR ENG

Widerøe valgte Air Service AS i Murmansk!

Skrevet av: Lars Engerengen         Dato: 06.07.07 17:22

I konkurranse med to andre selskap, har Widerøe nå valgt Air Service AS som representant i Murmansk/Russland, når selskapet starter opp med sine ruter fra 21.august. Air Service AS har to medarbeidere i Murmansk som vil forestå representasjonen.

 

Representasjonsoppgavene vil bestå av generell kontakt mellom flyselskap og kunde, være supervisor i forhold til ground handlingfunksjonene, utføre vekt- og balanseberegning m.m. Air Service AS vil ha representanter tilstede ved hvert anløp, og tilrettelegge anløpene på best mulig måte for crew, passasjerer og selskap forøvrig.

Air Service AS er svært glad for at selskapet vant frem i denne konkurransen, og ved dette være med å sikre arbeidsplassene til medarbeiderne i Murmansk. Med bakgrunn i at selskapet også har kontrakt med Widerøe i Vardø og Brønnøysund, er man trygge på at de gode relasjonene til flyselskapet nå fortsetter, også ut fra en spennende og framtidsrettet utenlandsstasjon. Selskapet har tilbudt representasjon overfor flyselskaper i Murmansk og Arkhangelsk siden midten av april.

Lokal leder i Murmansk vil være Elena B. Lukashevich, som har lang erfaring fra flyplassen i Murmansk, både på ground handling og som leder av VIP-avdelingen.